Porlasztó injektor porlasztócsúcs kiszedés kiszerelés kifúrás. Országos helyszíni kiszállással.

Porlasztócsúcs porlasztó injektor kiszerelés kisze

Porlasztócsúcs porlasztó injektor kiszerelés kisze

Porlasztó kiszedés fiat ducato 2.3 JTD

porlasztó kiszerelés más típusokból is

2021. április 09. - Porlasztó Kiszerelés

Porlasztó kiszedés fiat ducato 2.3 JTD típusból. Ezt a modellt ami nagyon hajlamos a porlasztó berohadásra 2006-2010 között gyártották. Rengeteg ilyen autóhoz hívnak minket, szerte az egész országban.

https://porlaszto-kiszedes.hu/porlaszto-kiszedes-fiat-ducato-2-3-jtd/

Egy közismert hibától szenved az a modell is. Vagyis az esőcsatornája 2 részből van "összeillesztve" középen. Ahol az illesztés nem annyira jóra sikerült. Így ömlik be a víz, és nyíl egyenesen rá megy a hengerfejre, amiben a porlasztók vannak. Igaz van vizkivezető nyílás, de a porlasztók tövébe ettől befolyik a víz ugyan úgy. Tehát nem sokat ér. Így a porlasztó kiszedés nagyon gyakori a fiat ducatonál.

De sok porlasztó kiszedés munkát csinálunk a "testvéreinél" is, vagyis Peugeot boxer, Citroen Jumper 2.3 Jtd.

1617952991765.jpg

 Fenti képen jól látszódik a rengeteg rozsda a porlasztókon. Ez egyértelműen megmutatja, hogy csak porlasztó kiszedő szerszámokkal lehet ezeket kiszedni.

Ha szeretné megrendelni berohadt porlasztó kiszedés szolgáltatásunkat, nyugodtan keressen minket bizalommal weboldalunkon: https://porlaszto-kiszedes.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://porlaszto-kiszereles-kiszedes-kifuras.blog.hu/api/trackback/id/tr9616495276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása