Porlasztó injektor porlasztócsúcs kiszedés kiszerelés kifúrás. Országos helyszíni kiszállással.

Porlasztócsúcs porlasztó injektor kiszerelés kisze

Porlasztócsúcs porlasztó injektor kiszerelés kisze

Porlasztó kiszedés Ford Transit 2016

Porlasztó kiszerelés

2021. április 09. - Porlasztó Kiszerelés

A ford autógyár volt olyan kegyes, hogy ismét gondolt ránk, legyen munkánk. Ugyanis a 2016 után gyártott ford transitokba is a porlasztó nagyon komolyan beletud rohadni.

Ezen a típuson a porlasztók felett egy rendkívül vastag szivacsos borítás található. Ez a borítás annyira jól sikerült, hogy gyönyörűen néz ki, és nagyon profin takarja a porlasztókat. Igazából ennek a szivacsos rétegnek a szerepe, a motor hangjának csillapítása, és az injektorok apró kattogó hangjának az elnyomása. Ezt a szerepét tökéletesen tudja és ellátja. Gyönyörű lágy motorhang...

1617953040417.jpg

De azonban mivel kifele nem enged semmit, gyakorlatilag bedunsztolta a motort, és a pára keményen megteszi a hatását a porlasztókra nézve. Annyira belerohadnak a porlasztók,hogy porlasztó kiszedő célszerszám nélkül, teljesen esélytelen sok esetben a kiszedésük. (amikor bele van rohadva).

A fenti képen jól látható is, a porlasztó kiszedés után, hogy a furatok teljesen teli vannak rozsdával. Miután kiszedtük a porlasztókat, mi teljesen patikára ki is takarítjuk a porlasztó furatok helyeit. Olyan fémtisztára mint új korában volt. Porlasztó kiszedés szolgáltatásunk nem csak annyiról szól, hogy kiszedjük a porlasztót, hanem utána a helyeit is teljesen rendbe rakjuk.

Rendelkezünk a legtöbb típushoz a berohadt porlasztók kiszedéséhez szükséges célszerszámokkal. Porlasztó kiszedés Ford Transit 2016 típuson.

Az Ön műhelyébe is elmegyünk, az alábbi munkákat elvégezni:

  • berohadt porlasztócsúcs kifúrás
  • injektor kifúrás
  • injektor kiszedés
  • porlasztó kiszerelés
  • porlasztó kiszedés
  • injektor kiszerelés

Országos kiszállással dolgozunk. Ha úgy gondolja, hogy tudunk segíteni Önnek a berohadt porlasztó kiszedésében, akkor nyugodtan weboldalunkon keressen minket: https://porlaszto-kiszedes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://porlaszto-kiszereles-kiszedes-kifuras.blog.hu/api/trackback/id/tr4616495468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása